Nieuws, Tijdschrift

Historische schrijfmicrobe?

Gebeten door de schrijfmicrobe en betoverd door historische sensatie? Publiceer dan nu jouw schrijfsels in ons tijdschrift!

Resultaten van historisch (of ander) onderzoek worden vaak in de vorm van lange artikels (tot 10.000 woorden) gepubliceerd. Maar laat dit jou zeker niet afschrikken om zelf aan de slag te gaan. We moedigen iedereen met een hart voor historisch, volkskundig of gelijkaardig onderzoek aan om korte artikels in te sturen.

Hoe lang – of beter: kort – mogen die dan zijn? Ook met artikels van duizend tot tweeduizend woorden kan je een plaatsje in een van onze volgende nummers bemachtigen.

Sta je dus te popelen om een fascinerende ontdekking in middeleeuwse registers te delen, durf je het aan om de conclusie van jouw masterproef te publiceren, of wil je onze lezers verbazen met de uitzonderlijke daden van jouw voorouders?

Lees dan eerst even onze redactionele vuistregels en stuur dan nu jouw tekst in!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.