Verbaal Verhaal, Voordracht

Kortrijkse parken in het licht van de geschiedenis tot op heden

In de lezingenreeks Verbaal Verhaal organiseert Gidsenplus Kortrijk op maandag 9 mei om 19 uur in het dakcafé van het stadhuis een lezing door Denis Dujardin over Kortrijkse parken in het licht van de geschiedenis tot op heden.

Denis Dujardin werkt al dertig jaar als landschapsarchitect en stedenbouwkundige. Hij ontwierp zo’n tweehonderd tuinen in België en aangrenzende landen. Daarnaast is hij ook nog docent ‘hedendaagse landschappen’ aan de UCL in Brussel. Het ecologische Nelson Mandelapark op Kortrijk-Weide is een ontwerp van hem. Het was vorig jaar de Belgische inzending voor de European Green Cities award. 

 Toegang 5 euro, drankje achteraf inbegrepen.

Organisatie Gidsenplus Kortrijk

Locatie: dakcafé Stadhuis