Nieuws

Sien Demuynck wint IKS-Lectio Thesis Award

In het meest recente nummer van De Leiegouw verscheen het artikel ‘De Menapii langs de Leie’. Dit artikel is gebaseerd op de masterproef van Sien Demuynck, De Menapii in Gallia Belgica, Onderzoek naar de grenzen van het Menapisch gebied in de keizertijd (Geschiedenis van de Oudheid, KU Leuven, 2020). Zopas kreeg ze hiervoor de IKS-Lectio Thesis Award toegekend. De prijs wordt elk jaar uitgereikt aan de beste masterproef binnen het domein van de klassieke studies. Proficiat Sien!

Het najaarsnummer 2020 van De Leiegouw, waarin het artikel verscheen, is beschikbaar op onze webwinkel.

Wie zich graag aan de volledige masterproef waagt, kan die bekijken via onderstaande knop.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.