Nieuws

Lezing Lisa Demets uitgesteld

We hadden gehoopt dat het anders zou zijn, maar de vierde golf van corona en de genomen maatregelen dwingen ons ook de lezing van Lisa Demets, die gepland was voor donderdag 9 december, uit te stellen naar een latere datum, hopelijk in het voorjaar van 2022.

De lezingenreeks Verbaal Verhaal verloopt door Covid-19 ook dit seizoen zeer moeizaam. Nu donderdag 9 december stond de uiteenzetting van dr. Lisa Demets over De ambities van een politieke familie. De Breydels, politiek en geschiedschrijving in de vijftiende eeuw op het programma. Maar die gaat dus uit veiligheidsoverwegingen niet door.

Zodra er een nieuwe datum is vastgelegd, brengen we u op de hoogte. Met dank voor uw begrip.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.