Nieuws

Afscheid van Kortrijk 1302

Het Museum Kortrijk 1302 in zijn huidige vorm verdwijnt. Het krijgt de komende jaren een grondige make-over. Wil je nog een laatste keer een bezoekje brengen? Dan kan dat tijdens het Graafschappelijk Slotfeest op 6 en 7 november. Er staat allerhande animatie op het programma. De hele herfstavakantie is de toegang tot het museum gratis.

Tijdens de herfstvakantie wordt dagelijks om 11 en 16 uur de film ‘1302, de Slag’ vertoond. In het weekend van 6 en 7 november wordt definitief afscheid genomen van het Museum Kortrijk 1302. Dat gebeurt in het gezelschap van vertellers de PLanKtrekkers, Gino Bruneel en Gino Viaene.

Voorts is er nog ander middeleeuws vertier met een middeleeuwse-hedendaagse dj-set, gidsbeurten, photo booth, gezinsrondleidingen en een masterclass met vragenronde.

Het volledige programma vind je op http://www.kortrijk1302.be

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.