Voordracht

Lezingenreeks ‘verbaal verhaal’

De Kortrijkse erfgoedsector startte, op initiatief van De Leiegouw, met ‘verbaal verhaal: een heus lezingencircuit.

Onder het motto ‘erfgoed is voor iedereen’ organiseren negen erfgoedverenigingen onder leiding van het Kortrijkse Erfgoedplatform vanaf september elke maand een lezing over een specifiek onderwerp uit onze regionale geschiedenis. Iedereen is welkom in het auditorium 1302 voor een boeiende trip naar het verleden. De lezingenreeks loopt tot mei 2020. Na elke lezing kan er gezellig worden nagepraat bij een drankje.

Verbaal verhaal is een organisatie van het Kortrijkse Erfgoedplatform met medewerking van De Leiegouw, de Gidsenkring Kortrijk, Gidsenplus, Archeologie Zuid-West-Vlaanderen, Koninklijke Geschied- en Oudheidkundige Kring, Familiekunde Vlaanderen, Vrienden van de Musea, VTB Kortrijk/Davidsfonds.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.